Search
fröling-logo

Lämmitysratkaisut

Fröling tarjoaa täydellisen lämmitysjärjestelmän –
tehokkaista polttoaineen varastointi- ja lastausratkaisuista kattilatekniikkaan, mukaan lukien säiliöt ja lämmönvaihtimet ja ohjausjärjestelmät. 

fröling-logo

Lämmitysratkaisut

Fröling tarjoaa täydellisen lämmitysjärjestelmän –
tehokkaista polttoaineen varastointi- ja lastausratkaisuista kattilatekniikkaan, mukaan lukien säiliöt ja lämmönvaihtimet ja ohjausjärjestelmät. 

Fröling

Johtava merkki puu- ja pellettilämmityksessä - yli 60 vuoden ajan

Fröling on nykyaikaisten puulämmitysjärjestelmien edelläkävijä. Fröling on tunnettu monista uraauurtavista keksinnöstä puukattiloissa. Aina lambda-teknologialla varustetusta hakepolttimesta kansainvälisesti arvostetun vähäpäästöisen pellettikattilan kehittämiseen. Suuri määrä tunnettuja kansainvälisiä laatupalkintoja korostaa itävaltalaisen perheyrityksen jatkuvaa menestystä.

Innomac, Fröling lämmitysratkaisut

Valmistettu Itävallassa

Fröling edustaa huipputeknologiaa, jossa hyvä tuotekehitys yhdistyy testattuun ja koeteltuun tekniikkaan. Fröling on kuuden vuosikymmenen ajan erikoistuneet puun tehokkaaseen käyttöön energialähteenä ja on johtava yritys alan kehittämisessä. Erittäin tehokkaat ja luotettavat kokonaisratkaisut tekevät Frölingistä johtavan toimittajan Euroopassa. Stritzingin Frolingin tuotantolaitos on yksi Itävallan nykyaikaisimmista teräslevyjen käsittelykeskuksista.

Fröling on alusta alkaen erikoistunut puun tehokkaaseen käyttöön energianlähteenä ja on huippuluokan puulämmitysjärjestelmien edelläkävijä. Nykyään nimi Fröling tarkoittaa modernia biomassalämmitystekniikkaa. Työntekijöitä Frölingillä on noin 1000 ja vientiaste 80%.

Puu polttoaineena - taloudellinen valinta

Taloudellisesti ja ympäristön kannalta puu on ihanteellinen polttoaine – olipa kyseessä sitten polttopuu, pelletit tai hake.
 Pellettien ja hakkeen muodossa oleva polttoaine voidaan kuljettaa täysin automaattisesti polttoainevarastosta kattilaan.
Palamista ohjataan tarvittavan lämpömäärän mukaan ja sitä saadaan säädettyä asetettujen aikojen ja lämpötilojen mukaan.
Frölingillä on täydellinen tuoteohjelma pelletillä, hakkeella ja polttopuulla toimivia kattiloita.
 Innovatiivisia ratkaisuja tehoalueella 7-1500 kW

Innomac-lämmitys

Polttopuut – lämmitys perinteisellä tavalla

Puulämmityksellä on jo pitkät perinteet. Nykyaikaiset polttopuulämmitysjärjestelmät takaavat optimaalisen palamisen ja alhaiset päästöt. Lämmitykseen käytettävän puun vesipitoisuuden tulee olla mahdollisimman alhainen, eikä se saa ylittää 20-30 prosenttia.

Innomac-lämmitys

Pelletit - tulevaisuuden polttoaine

Puupelletit on valmistettu luonnonpuusta. Puunjalostusteollisuuden tuottamat suuret lastu- ja sahanpurumäärät tiivistetään ja pelletoidaan. Pelleteillä on korkea lämpöarvo, ja ne on helppo toimittaa ja varastoida. Nämä ovat vain muutamia etuja, jotka tekevät pelleteistä täydellisen polttoaineen täysautomaattisiin lämmitysjärjestelmiin.

Innomac-lämmitys

Puuhake - energiaa kotimaisista metsistä

Puuhake on paikallinen ja ympäristöystävällinen polttoaine, joka ei ole alttiina markkinoiden kriiseille ja heilahteluille. Lisäksi hakkeen tuotanto työllistää paikallisia asukkaita. Siksi hake on ihanteellinen polttoaine, ei vain taloudellisesti vaan myös ympäristön kannalta. Jäljelle jääneet oksat ja latvat sekä sahajätteet murskataan hakkeeksi. Laatuluokka määräytyy käytetyn puun mukaan.

Valikoimastamme löydät

Pellettikattilat, puuhakekattilat, puukattilat, ja hakekattilat

Pellettikattilat

Palkittu tekniikka lisää mukavuutta!

Fröling-pellettilämmitysjärjestelmä soveltuu sekä nykyaikaisiin uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.
Pellettikattilat ovat täysin automaattisia lämmitysjärjestelmiä, jotka toimivat samalla tavalla kuin öljy- tai kaasulämmitysjärjestelmät. Polttoaine kuljetetaan automaattisesti kattilaan varastohuoneesta.
Pellettilämmitysjärjestelmän säädöstä riippuen on mahdollista liittää myös aurinkosähköjärjestelmiä, toisia kattiloita ja muita komponentteja.

Pellettikattilamme ovat saatavilla 7-250 kW teholla.

Puuhakekattilat

Salaisuus on yksityiskohdissa!

Fröling-puuhakelämmitysjärjestelmät ovat täysin automaattisia, kestäviä ja yleiskäyttöisiä. Saatavilla alkaen 20 kW.
Fröling-hakekattilat korkealla tehoalueella tarjoavat ainutlaatuisen lämmitysjärjestelmän erilaisten puumateriaalien täysin automaattiseen polttamiseen.

Saatavana 20 – 1500 kW tehokoot

Puukattilat ja polttopuulämmitysjärjestelmät

Fröling-polttopuukattiloissa on vuosikymmenten kokemuksen ansiosta ylivoimaisen käytännöllinen käyttö, luotettavuus ja turvallisuus.
Pellettilaippa on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka polttavat tällä hetkellä vain polttopuita. Pellettiyksikkö voidaan asentaa helposti jälkikäteen milloin tahansa.

Saatavana 15 – 60 kW tehokoot. 

Hakekattilat lämpölaitoksiin

Fröling on myös tunnettu ja hyvämaineinen, kun kyse on suurista tuotantokapasiteettivaatimuksista. 
Frölingilla on ratkaisuja lähes kaikkiin sovelluksiin ja se toimittaa kattiloita 1500 kW asti.

Kaksipolttoainekattila polttopuulle ja pelletille

Niille, jotka haluavat polttaa polttopuuta ja pellettejä, löytyy ratkaisu – kaksipolttoainekattila. Tämä tarjoaa sekä polttopuukattilan että täysautomaattisen lämmitysjärjestelmän edut.

Tehoalue: 15 – 40 kW.

Pellettikattilan
käyttö

Katso videolta miten helppoa Fröling kattilan käyttö on.

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!

Juhani Vuohelainen

Juhani Vuohelainen

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Lähetä vapaamuotoinen tarjouspyyntö tai kysy Innomacin tuotteista ja palveluista.

Hidden
Ylläpidollinen kenttä, lomake käyttää tätä tietoa sähköpostin vastaanottajan määrittämiseen.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.