Search

Huolto

Huoltoasioissa palvelemme
arkisin klo 8 – 16
044 777 6516

Päivystysaikana klo 16-20
044 777 6506

Innomac Oy elinkaaripalvelut

Olemme tukenasi koko koneen tai laitteen käyttöiän ajan.

Edustamiemme päämiesten tuella pystymme toimittamaan varaosia ja huoltopalveluita jopa useiden kymmenien vuosien ajan edustamiimme merkkeihin.

Korjaus

Paraskin tuotantokone rikkoutuu joskus. Kun koneeseen tulee jokin vika, niin huolehdithan sen ammattitaitoisesta korjauksesta ja juurisyyn selvittämisestä. Pikakorjaus tuntuu joskus houkuttelevalta, kun kone saadaan nopeasti tuotantoon. Ennemmin tai myöhemmin tämä kuitenkin kostautuu uutena vikana samassa tai uudessa paikassa tämän seurauksena. Esim. sähköosioissa erilaiset ohitukset ja viritykset, joita ei ole merkitty sähkökuviin aiheuttavat merkittävän työturvallisuusriskin tai jonkin muun kalliin komponentin rikkoutumisen.

Merkittävä osa vioista syntyy siitä, että koneen ohjeiden mukaisesta määräaikaishuollosta ja puhdistuksesta ei ole huolehdittu. Mieti, kannattaisiko teillä käyttää tähän enemmän resursseja tai tilata meiltä määräaikaishuoltopalvelu.

Meille on tärkeää, että asiakkaidemme koneet pysyvät tuotannossa. Priorisoimme töissämme seisokin aiheuttavia vikoja (koneen rikkoutumisesta aiheutuneen tuotantokatkoksen) .
Tämän johdosta joudumme siirtelemään kalenterissamme muita huolto ja työtehtäviä, jotka eivät ole yhtä kriittisiä. Toivomme tälle asialle ymmärrystä, se on kaikkien yhteinen etu silloin kun apua tarvitaan.

Usein vika saadaan diagnosoitua nopeimmin ja edullisimmin etäyhteydellä. Huolehdithan, että koneesi verkkoyhteydet ovat kunnossa ja päivitä koneeseen aina uusin saatavissa oleva Teamviewer-versio.

Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollon ammattitaitoisella toteuttamisella varmistat, että koneinvestointisi luotettavuus, käytettävyys ja tehokkuus säilyy suunniteltuna. Ennakoiva huolto pidentää koneen elinkaarta, ennaltaehkäisee vikoja ja parantaa työturvallisuutta. Huollon ulkoistaminen meille takaa parhaan osaamisen ja vapauttaa sinut keskittymään muihin asioihin yrityksen toiminnassa. Määräaikaishuollot räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne voivat sisältää mm. ennakkotarkastuksen, missä kartoitetaan seuraavaan huoltoon tarvittavat osat.
Kysy lisää huoltopäälliköltämme.

Huollon yhteydenottolomake

Tilaa, pyydä tarjousta tai jätä yhteydenottopyyntö helposti lomakkeen kautta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Asiakkaan tiedot

Osoite*

Tekniset tiedot

Kyseessä on
Kiireellisyys
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Huolto

Huoltoasioissa palvelemme
arkisin klo 8 – 16
044 777 6516

Päivystysaikana klo 16-20
044 777 6506