Search

Lisätietoa koulutuksistamme

Ota yhteyttä
044 777 6516

huolto@innomac.fi

Innomac Oy elinkaaripalvelut

Asennus ja käyttökoulutus

Jotta hankkimastasi koneesta saadaan maksimaalinen hyöty, niin tarvitaan myös ammattitaitoinen ja huolellinen asennus.

Huolto-organisaatiomme on valmistajien kouluttama ja sertifioima, joten saat parhaan mahdollisen tuen koneen käytön aloittamiseen. Tärkeitä huomioon otettavia asioita ovat muun muassa, että lattia täyttää kantavuudeltaan ja suoruudeltaan valmistajien konekohtaisesti asettamat vaatimukset. Samalla on hyvä tilaisuus uusia esim. valaistus vastaamaan vaatimuksia. Myös ATEX ja pölynpoistovaatimuksista (määräykset on hiljattain päivitetty) kannattaa ajoissa varmistua asennuksen ja käyttöönoton sujuvoittamiseksi.

Jos kone asennetaan osaksi olemassa olevaa linjaa, niin huolehdithan oikeasta linjakorkeudesta sekä linjakytkentöjen ja turvalaitteiden ajanmukaisuudesta vastaamaan nykyisiä vaatimuksia. Huolehdithan myös vapaasta tilasta koneiden siirtoon asennuspaikalle. Asennusaikana tarvitaan myös usein tilaa koneiden ympärillä asentamattomien osien varastointiin ja osien siirtelyyn.

Käymme ennen toimitusta kanssasi läpi asennuksessa ja haalauksessa tarvittavan nostokaluston, jonka varaamisesta ajoissa on myös huolehdittava. Toimitusprosessin edetessä saat meiltä ohjeet tarvittavista sähkö-, paineilma-, pölynpoisto ja IT-liitännöistä. Huolehdithan myös testausmateriaalista, tarvittavista teristä ja työkaluista koeajoja varten ajoissa. Tulemme pitämään sinuun säännöllisesti yhteyttä toimituksen edetessä, mutta mikäli jokin asia askarruttaa, ole yhteydessä huoltopäällikköömme.

Koulutus

Koneiden ohjelmistot ja käyttömahdollisuudet kehittyvät koko ajan, siksi perusteellinen perehtyminen ostamasi koneen ominaisuuksiin parantaa tuottavuutta. Toimittamiemme koneiden toimitussopimukseen kuuluu usein myös koulutus. Mikäli koneen ohjelmisto on laaja ja ohjaus ei ole ennestään tuttu, niin on parasta järjestää osa koulutuksesta jo etukäteen rauhallisessa ympäristössä esimerkiksi meidän koulutustiloissamme Naantalissa. Näin orientoituminen ja oppiminen uusiin asioihin sujuu häiriöttömästi ja valmiudet koneen käyttöönottovaiheessa ovat hyvät. 

Järjestämme käytännöllistä ja teoreettista lisäkoulutusta esimerkiksi uusille käyttäjille ja uusille ohjelmisto-ominaisuuksille myös koneen elinkaaren aikana, yleisinä koulutuksina ja sekä yrityksellesi räätälöitynä.

Lisätietoja saat huoltopäälliköltämme.

Lisätietoa koulutuksistamme

Ota yhteyttä
044 777 6516

huolto@innomac.fi