Search

Palvelua tuottavuutesi parantamiseksi

Yhteystiedot

Päivystys klo 8-20 työpäivinä
Tuotantoratkaisut: 044 777 6517

Huolto: 044 777 6516
Huolto 16 – 20: 044 777 6506 huolto(at)innomac.fi

Varaosat: 044 777 6512 varaosat(at)innomac.fi

Innomac Oy tarjoaa puun-, alumiinin- ja muovintyöstön sekä kierrätysteknologian tuotantoratkaisuja ja palveluita. Innomacilla saat myös kiinteistöjen lämmitykseen bioenergian lämmitysratkaisuja.

Tahdomme auttaa suomalaisia asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan.
Tehtävämme on parantaa asiakkaidemme kannattavuutta ja tuottavuutta toimittamalla kustannustehokkaasti luotettavia tuotantoratkaisuja ja palveluja.

Toimintamme on joustavaa ja otamme palvelussamme huomioon asiakkaidemme erilaiset
toiveet ja tarpeet.

Laitevalmistajamme edustavat maailman huippua monilla eri osa-alueilla. Innomac toimii
huolellisesti valitulla tuoteohjelmalla, joka antaa luotettavuutta ja kilpailukykyä myös
pitkällä aikavälillä.

Pystymme tarjoamaan toimivia kokonaisratkaisuja hyvin monenlaisiin projekteihin. Tutustu monipuoliseen tuoteohjelmaamme ja ota yhteyttä.

Miksi Innomac?

Kokenut

Myyntitiimimme yhteinen kokemus tuotantoratkaisuista on yli 140 vuotta! Meiltä saat tarpeitasi vastaavan ratkaisun ja mutkatonta palvelua!

Vastuuntuntoinen

Taloudellinen taustamme on vakaa. Vastaamme velvoitteistamme myös tulevaisuudessa. Suomen johtavat puuteollisuusyritykset ovat asiakkaitamme. Asiakastieto Oy:n luottoluokituksessa olemme korkeimman luokan Suomen Vahvimmat Platina -yritys.

Luotettava

Tilaajavastuutietomme on löydettävissä ajantasaisesta Luotettava Kumppani -raportista. Päämiehemme on valittu huolellisesti, jotta ostopäätös on turvallinen ja kilpailukykysi taattu myös tulevaisuudessa. Koneet tietysti täyttävät toimitettaessa voimassa olevat CE-määräykset.