Työpaikka avoinna - Innomac Oy, Etsimme tuotepäällikköä

Teknisesti orientoitunut tuotepäällikkö liikkuvaan työhön, Academic Work Turku, VARS


Etsimme nyt teknisesti orientoitunutta tuotepäällikköä liikkuvaan työhön asiakkaallemme Innomac Oy:lle! Taustaltasi olet jo jonkin verran työkokemusta kartuttanut kaupallisen tai teknisen alan osaaja. Taustaasi tärkeämpää on kuitenkin asiakaspalveluhenkinen asenne sekä halu oppia ja kehittyä. Työ on hyvinkin liikkuvaa ja siksi edellytämme erityisesti matkustusvalmiutta. Yritys sijaitsee Turussa, mutta työtä on mahdollista tehdä mistä päin Suomea tahansa. Oletko etsimämme henkilö? Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

academic-work-logo-INNOMAC.png

Kuvaus


Academic Work etsii tuotepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Innomac Oy:lle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Innomac Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen: hel01@academicwork.fi.

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään työstökoneiden myynnin parissa, asiakkainasi pääasiassa erilaiset puuntyöstöalan yritykset. Työ sisältää paljon matkustelua ja tapaamisia erilaisten asiakkaiden kanssa. Matkustuspäiviä tulee vuodessa 80 100, joista osa Euroopassa. Osallistut sekä uusasiakashankintaan että nykyisten asiakkuuksien kehittämiseen. Työ edellyttää tuloshakuisuuden ohella kuitenkin myös maltillisuutta, sillä isoissa kaupoissa tarjouksia työstetään tavallisesti pidemmän aikaa. 

 

Työtehtäviisi kuuluu:

•   Työstökoneiden myynti suomalaisille asiakkaille
•   Yhteyksien hoito koneita valmistavien päämiestemme kanssa 
•   Matkustamista ja erilaisten asiakkaiden tapaamisia
•   Asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen, tarjousten työstäminen ja neuvottelut yhdessä asiakkaiden ja laitevalmistajien kanssa
•   Itsenäistä työskentelyä kokeneiden kollegoiden tukemana

 

Työ sopii myyntihenkiselle ja matkustamisesta nauttivalle osaajalle. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa myyjänä alan konkareiden opastuksessa. Mielenkiintoisen työn lisäksi Innomac Oy tarjoaa rennon ja dynaamisen työympäristön sekä hyvät etenemismahdollisuudet.

 

Etsimämme henkilö on


Etsimämme henkilö on myyntihenkinen teknisen tai kaupallisen alan osaaja. Tässä tehtävässä menestyäkseen tärkeintä on halu oppia ja kehittyä sekä uskallus heittäytyä uusiin tilanteisiin, sillä etsimme pitkäaikaista tekijää kasvamaan talon sisällä. Työssä menestyminen edellyttää positiivista asennetta, yrittäjähenkisyyttä sekä asiakaspalvelutaitoja. Matkustamisen ollessa tärkeä osa työnkuvaasi, tarvitset myös ajokorttia.

 

Etsimällämme henkilöllä on:

•   Tekninen- tai kaupallinen koulutus (esim. merkonomi tai kaupallinen/tekninen AMK-tutkinto erityisesti puutalousinsinööri)
•   Aikaisempaa työkokemusta, erityisesti myynnin tai puualan tehtävistä 
•   Myyntihenkisyyttä ja hyvät vuorovaikutustaidot
•   Asiakaspalvelu- ja yrittäjähenkinen asenne työntekoon
•   Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
•   Ajokortti ja matkustusvalmius

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Työtä voit tehdä mistä päin Suomea tahansa, kunhan olet valmis matkustamaan. Työmatkoja tulee olemaan ympäri Suomea.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.5.2018

 

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA


Voit hakea tehtävään ainoastaan Academic Work:n kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.
 

Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme: https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

 

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

 

Innomac Oy
 

Innomac Oy tuo maahan, myy ja huoltaa puuntyöstökoneita, murskaimia, pintakäsittelylaitteita, alumiinintyöstökoneita ja lämmityskattioita. Tärkein tehtävämme on auttaa suomalaisia asiakkaitamme menestymään. Toteutamme tehtäväämme parantamalla asiakkaidemme kannattavuutta ja tuottavuutta toimittamalla kustannustehokkaasti luotettavia koneita ja palveluja.


HAE TYÖPAIKKAA