Uutiset

VECOPLAN - Wood in motion - Webinaari 9.-10.9.2020
VECOPLAN - Wood in motion - Webinaari 9.-10.9.2020
VECOPLAN - Wood in motion - Webinaari 9.-10.9.2020 Vecoplan esittelee omassa teknologiakeskuksessaan neljässä eri webinaarissa ratkaisut puunjalostusteollisuudelle ja biomassasektorille. Ilmoittaudu mukaan!
FinnMetko 2020, Jämsä 3.-5.9.2020
FinnMetko 2020, Jämsä 3.-5.9.2020
Innomac mukana FinnMETKO:ssa! FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely Jämsässä 3.-5.9.2020. Metsäkoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia. Maarakennus-, bioenergia- ja puunkorjuukaluston työnäytöksiä voi seurata Kaakkolammin soranottoalueella ja harvennushakkuupalstoilla. Tervetuloa osastollemme!
Hyödynnä hukkapuuta ja säästä!
Fröling T4e
Innomacin maahantuomat Fröling lämmityskattilat esittelyssä Seinäjoella Komiat Konepäivät tapahtumassa. Tule ja tutustu!
Nosta maalaus uudelle tasolle
Cefla Mito ruiskuautomaatti
Ratkaise tuotanto-ongelmasi ja paranna maalausolosuhteita merkittävästi. Vanhat linjastot maksavat aikaa ja materiaalia - Cefla Mito ruiskuautomaatti ei!
Onko höyläys tuotantosi heikko kohta?
Leadermac Hypermac höyläkone
Onko asetteen teko hieman hidasta? Loppuvatko karat kesken? Pitäisikö työstötarkkuutta saada paremmaksi? 
Asiakkaiden kokemukset kiinnostivat
Innomacin tiimi Vierumäellä
Innomacin tuotepäälliköt esittelivät Puusepänteollisuuspäivän työpajassa erilaisia asiakastarpeita ja valittuja ratkaisuja.
Joustavuutta ja laatua reunalistoitukseen - Innomacilta ratkaisu!
Stefani Cell E
Asiakkaamme etsi joustavuutta ja laatua reunalistoitukseen. Uusi tuotantolinja täytti vaatimukset ja nostaa tuotannon uudelle tasolle.
Holz-Handwerk – Euroopan puutavaran ja puunjalostuksen messut
Holz-Handwerk Fensterbau Frontale
 * HOLZ-HANDWERK ja FENSTERBAU FRONTALE messut siirtyvät * Tapahtumien uusi ajankohtaan ilmoitetaan myöhemmin. 
Tee huoltosopimus Innomacin kanssa!
huoltopalvelu
Kiinteähintainen huoltosopimus. Sopimus sis. työt, matka- ja majoituskulut. Huoltamalla tuotantolaitteet säännöllisesti voit varmistaa laitteiden toiminnan ja säästää aikaa ja rahaa.
Joulutervehdys!
Rauhallista Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2020! Kiitämme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta.
Uusi lämmityskattilasi - Frölingiltä tottakai!
Fröling T4e
Uusi hakekattila Fröling T4e - edistyneen lämmitystekniikkansa ansiosta T4e on hyötysuhteeltaan erinomainen (93,7%) sekä erittäin matalapäästöinen. 
Loppuvuoden leasingtarjous!
Tee leasingsopimus Innomacin kanssa! Valittavanasi on kolme tehokasta vaihtoehtoa, joilla tuotantosi laatu ja varmuus paranevat helposti.  Loppuvuoden tarjous!


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje