Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

OpiFlexin patentoidulla siirrettävällä robotilla voit jakaa kapasiteetin useammalle kohteelle ilman suojaseiniä tai valoverhoja.

ROBOTTIEN NELJÄS SUKUPOLVI - ÄLYKKÄÄT YHTEISTYÖROBOTIT ENSIESITTELYSSÄ

Innomac esittelee kaksi uutta robottitoimittajaansa; yhdysvaltalaisen Sawyerin ja ruotsalaisen Opiflexin.

Uuden sukupolven roboteissa on uskomattoman helppo käyttöliittymä ja perinteisiä robotteja huomattavasti nopeampi ja helpompi käyttöönotto. Ohjelmoinnin oppii muutamassa tunnissa.

Molemmat robotit ovat aina siirrettäviä, mikä lyhentää takaisimaksuaikaa erityisesti pk-yrityksissä ja piensarjatuotannossa, koska robotin käyttöaste paranee huomattavasti. Robotti voidaan helposti ja nopeasti siirtää työn valmistuttua uuteen tehtävään.

Paikoittaminen on toteutettu mallista riippuen patentoidulla adapterilla tai konenäköön perustuvalla tunnistuksella. Robotit eivät tarvitse verkkoja tai valoverhoja turva-alueeksi, vaan turvallistaminen on toteutettu mallista riippuen tuntoon tai tutkiin perustuen mahdollistaen jopa yhteistyön ihmisen kanssa.

Uusi sukupolvi laajentaa ratkaisevasti robotin käyttömahdollisuuksia esim. piensarjatuotannossa; koneiden syöttö ja vastaanotto, pienet työstöt, asennukset, pakkaaminen, testaus ja tarkastus ym. Investointi on kannattava ja parantaa kilpailukykyä myös aivan erilaisissa sovelluksissa kuin ennen.


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje