Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Robotiikka

Robottien neljäs sukupolvi

Innomac edustaa ruotsalaista Opiflexia, jonka uuden sukupolven robotissa on uskomattoman helppo käyttöliittymä ja perinteisiä robotteja huomattavasti nopeampi ja helpompi käyttöönotto. Ohjelmoinnin oppii muutamassa tunnissa. Robotti on siirrettävä, mikä lyhentää takaisimaksuaikaa erityisesti pk-yrityksissä ja piensarjatuotannossa, koska robotin käyttöaste paranee huomattavasti.

Robotti voidaan helposti ja nopeasti siirtää työn valmistuttua uuteen tehtävään. Innomac sai Puumessuilla 2019 kunniamaininnan Opiflex robotilla sarjassa uutuustuote. Jyväskylän Messujen asiantunteva raati oli vaikuttunut robotin mahdollisuuksista tehostaa pk-yritysten tuotantoa.

 

Opiflex

 

Paikoittaminen on toteutettu mallista riippuen patentoidulla adapterilla tai konenäköön perustuvalla tunnistuksella. Robotti ei tarvitse verkkoja tai valoverhoja turva-alueeksi, vaan turvallistaminen on toteutettu mallista riippuen tuntoon tai tutkiin perustuen mahdollistaen jopa yhteistyön ihmisen kanssa.

Uusi sukupolvi laajentaa ratkaisevasti robotin käyttömahdollisuuksia esim. piensarjatuotannossa; koneiden syöttö ja vastaanotto, pakkaaminen.  Investointi on kannattava ja parantaa kilpailukykyä myös aivan erilaisissa sovelluksissa kuin ennen.


Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Jani Vähäsilta
Innomac Oy
Puhelin 044 7776519
jani.vahasilta@innomac.fi


 


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje