Testilaboratorio ja IFS-koulutus

TESTILABORATORIOT

Cefla tekee jatkuvaa testi- ja kehitystyötä Imolan ja Pesaron laboratioissaan tuottaakseen jatkuvasti soveliaampia, kilpailukykyisempiä ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.

Laboratorioissa voidaan jo tarjous- ja suunnitteluvaiheessa testata prosessit oikeilla koneilla. Näin varmistetaan, että suunnitellut prosessit ja teknologiat tuottavat sellaista pintaa kuin on tarkoitettukin. Cefla varmistaa, että asiakasi saa sellaisia tuotteita ja siinä ajassa, kuin on sovittu.

 

IFS - KOKEMUS TIEDOKSI

Sen ensisijaisena tavoitteena on tehdä tieteellistä ja konkreettisia työtä puun viimeistelyprosessien osaamisen kehittämiseksi. Tekniikoiden ja teknologioiden osaamista voidaan yhdistää eri tuotealoilta, kun eri alueiden asiantuntijat työskentelevät yhdessä.

IFS - Italian Finishing School on Ceflan ja Bolognan yliopiston yhteinen koulutusprojekti linjan investoinnin suunnittelijoille, huolto- ja laaduntarkastushenkilöstölle sekä laitteiden käyttäjille.

Koulutus pitää sisällään teoriaa sekä käytännön harjoituksia Imolan laboratoriossa. Se pidetään yleensä englannin kielellä, mutta erikseen tilattaessa koulutusta saadaan myös muilla kielillä.

 

Pasi Vuohelainen
Profile picture for user Pasi Vuohelainen
Puhelin
+358 44 777 6520
Sähköposti
pasi.vuohelainen@innomac.fi

Kysy lisätietoja


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje