Hakekattila Fröling T4e

Hakekattila Fröling T4e

Uusi Fröling T4e hakekattila on käyttäjäystävällinen, taloudellinen ja turvallinen. Lämmityskattila tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Kattilassa voi polttaa sekä haketta että pellettejä kiitos sen älykkään täysautomaattisen järjestelmän. 

T4e hakekattilan avulla saadaan korkea tehokkuus (aina 93.7% asti) hyvin alhaisella päästöillä. Hyvin suunniteltu energiankäyttö varmistaa erittäin alhaisen energiankulutuksen. T4e on modulaarinen ja tilaa säästävä, jolloin asennus on todella helppo. Hakekattila kootaan, sähköt kytketään ja testataan toimituksessa.

Mallin kehittämisessä kiinnitettiin erikoista huomiota energiatehokkuuteen, kestävyyteen ja stabiilisuuteen. T4e kuluttaa käytössä hyvin vähän sähköä minimoiden näin käyttökustannukset.  7" kosketusnäyttö ledindikaattoreilla on selkeä ja yksinkertainen käyttää.

Edut

  • Huippuluokan korkean lämpötilan palokammio tulenkestävällä elementtivuorauksella, joka takaa pienet päästöt ja optimaalisen, korkean hyötysuhteen palamiseen.
  • Automaattinuohous ja 3-tie lämmönvaihdin tehon optimointijärjestelmällä
  • WOS (turbulaattorit, jotka puhdistavat automaattisesti lämmönvaihtimen putket)
  • Lambda-ohjaus palotapahtuman tarkkaan säätöön ensiö- ja toisioilman toimilaitteilla ja savukaasun takaisinkierrätyksellä. 
  • Nopeussäädetty palokaasuimuri, joka takaa korkeimman luokan käyttöturvallisuuden
  • Polttoaineen syöttö 2-pesäisellä sulkusyöttimellä optimaaliseen polttoaineen syöttöön sekä paloturvallisuuteen. Patentoitu 2-pesäinen sulkusyötin varustettu leikkaavalla terällä ylipitkän hakkeen katkaisemiseen.
  • Automaattinen 110° kääntyvä kaksiosainen polttoarina, joka puhdistaa tehokkaasti tuhkan sekä muut aineet.

 

Video


 

Video © Fröling

 

Juhani Vuohelainen
Profile picture for user Juhani Vuohelainen
Puhelin
0447776523
Sähköposti
juhani.vuohelainen@innomac.fi

Kysy lisätietoja