C.F. Nielsen BP 3200 Automatic -brikettipuristin

Kuva: C.F. Nielsen BP 3200 Automatic -brikettipuristin

BP 3200 automatic on valikoimamme keskikokoinen mekaaninen brikettipuristin puuntyöstöyrityksille, joilla kuluu tuhannesta kolmeentuhanteen tonnia raaka-ainetta vuodessa. Se on suunniteltu tuottamaan briketit puruista, kuten MDF, havupuu jätteistä, kuten lastuista ja hakkeesta, sekä muusta biomassasta. BP3200 vakiovarusteena on helppokäyttöinen BBCS-järjestelmä (Basic Briquetting Control System), johon kuuluu käyttäjäystävällinen 5.7" kosketusvärinäyttö.

BBCS -järjestelmä


BBCS ohjausjärjestelmä sisältää kaikki toimintaohjeet ja viestejä jopa 16 eri kielellä. Loki tallentaa ajon kaikki tärkeät tiedot CF-muistikorttiin, ja on tärkeä työkalu, jolla voidaan analysoida ja parantaa briketin valmistusprosessia. Ohjausjärjestelmällä on oma IP-osoitteensa, jotta koneeseen saadaan muodostettua suora internet-yhteys, jonka avulla konetta voidaan valvoa, ohjata, jopa uudelleen ohjelmoida sekä etsiä prosessissa tapahtuneita virheitä etäohjauksella.

BP 3200 automatic soveltuu yrityksille, joissa on rajoitettu siilon kapasiteetti. Koneessa on kehittynyt BBCS-ohjausjärjestelmä ja Siemensin PLC järjestelmä, jotta puristin voi automaattisesti käynnistyä siilon tasotunnistusjärjestelmän antaman signaalin perusteella. Järjestelmä pysäyttää puristimen juuri ennen kuin siilo on tyhjä. Voimme varustaa puristimen myös tekstiviestijärjestelmällä, joka koneen pysähtyessä, ilmoittaa vastuuhenkilölle, työstössä tapahtuneista virheistä.

BP 3200 vakiomallia käytetään lähinnä teollisuuden brikettien valmistaja yrityksissä, joilla on suuri siilokapasiteetti, ja jotka toimivat kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Kaikki tärkeät osat on integroitu koneen vahvaan runkoon. Vauhtipyörän hammaskehä on tasapainotettu, joka alentaa puristimen aiheuttamaa tärinä- ja meluhaittaa. Olemme pienentäneet kitkaa ja lisänneet toimintatehokkuutta huomattavasti käyttämällä rullalaakereita kaikissa pyörivissä osissa. Luotettavan uppovoitelu tyyppinen järjestelmä pidentää koneen elinikää.

Yksinkertainen ja tehokas mäntä- ja suutinjärjestelmä takaa erinomaisen laadun briketeille kaikissa olosuhteissa. Suuttimen jäähdytysjärjestelmä on myös saatavilla, ja sitä suositellaan puristimiin, joita käytetään puristamaan hankaavia materiaaleja ja valmistettaessa brikettejä ei-teolliseen käyttöön.

Edut ja ominaisuudet


  • Kompakti muotoilu
  • Helppo puhdistaa ja huoltaa
  • Alhainen värinä- ja melutaso
  • Luotettava malli
  • Laaja valikoima lisävarusteita
Tekniset tiedot
BP 3200 Automatic

Maksimi kapasiteetti: 500 kg / h

Briketin halkaisija: 60 mm

Moottorin teho: 22 kW

Teemu Laaksonen
Profile picture for user Teemu Laaksonen
Puhelin
+358 44 777 6518
Sähköposti
teemu.laaksonen@innomac.fi

Kysy lisätietoja


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje