Search

iGiotto APP maalausrobotti

Ceflan iGiottoApp ja iGiottoApp X2

Kuusiakselinen maalausrobotti; Skannatut työkappaleet ruiskutetaan automaattisesti kammiossa joustavasti ja yksilöllisesti.

Mallit: 1 robottipää (iGiottoApp) / 2 robottipäätä (iGiottoApp X2)
Suodatus: kuiva tai märkä
Kuljetin: paperi tai hiilikuitumatto

Valmistaja: Cefla Cefla-logo

Tietoja

Poikkeuksellinen tarkkuus tarkoittaa pientä maalien kulutusta ja korkeaa tuottavuutta. iGiottoApp käyttää uusinta skannaustekniikkaa varmistaakseen sovellusten nopeuden, tarkkuuden ja johdonmukaisuuden.

Automaattinen suuttimien puhdistus parantaa linjan käyttöastetta. iGiottoApp voidaan myös yhdistää verkkoon tiedonsiirtoa ja etädiagnostiikkaa varten.

iGiottoApp on robottijärjestelmä, joka yhdistää parhaat maalaustekniikat 6-akselisten antropomorfisten robottien erinomaiseen suorituskykyyn.

iGiottoApp pystyy tarjoamaan kaiken monipuolisuuden tämän päivän vaatimuksiin.

Lisätietoa

iGiottoApp on varustettu uudella C-Vision 3D -lukujärjestelmällä, joka pystyy tunnistamaan saapuvien työkappaleiden sijainnit, mitat ja muodot tarkasti, luoden automaattisesti ruiskutusradat jopa erimuotoisille ja -kokoisille kappaleille.

iGiottoApp voidaan varustaa paperi- tai hiilikuitumatolla (CFB). Paperinen kuljetinvaihtoehto on taloudellisempi ratkaisu ei-kierrätettäville maaleille.

Tässä kokoonpanossa on sähköisesti ohjattu hihnan kiristys-, syöttö- ja vastaanottojärjestelmä, joka takaa täydellisen puhtaan työkappaleen tukipinnan. Kokoonpano, jossa CFB-hihna on yhdistetty talteenottovaunuun päällä, maksimoi maalin talteenoton ja hihnan puhdistuksen patentoidun HCD-järjestelmän ansiosta. Tämä varmistaa jatkuvasti puhtaan työskentelyalueen, takaa työkappaleen täydellisen kiinnittymisen tukipintaan ja minimoi huollon.

Lataa esitteet

Videot

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!

Pasi Vuohelainen

Pasi Vuohelainen

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Lähetä vapaamuotoinen tarjouspyyntö tai kysy Innomacin tuotteista ja palveluista.

Hidden
Ylläpidollinen kenttä, lomake käyttää tätä tietoa sähköpostin vastaanottajan määrittämiseen.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.