Search

DMC SD leveänauhahiomakoneet

DMC SD –sarjan leveänauha hiomakoneet ovat monipuolisia ja tehokkaita teollisuuden hiomakoneita. SD-sarjan koneita on saatavissa kattava mallivalikoima ja varustevalikoima.

Koneilla voidaan ratkaista kaikki puunjalostusteollisuuden leveänauhahiontaan liittyvät tarpeet .

Hinta alkaen: 12 500 € (alv 0%)

Valmistaja: SCM SCM-logo

Tietoja

SD 10 Kompakti peruskone, jossa hyvät ominaisuudet viilutettujen levyjen hiontaan ja massiivipuun kalibrointiin. Yksi kombiyksikkö leveydelle 950 mm.

SD 30 Pienen yrityksen kone hiontaan ja kalibrointiin leveyksille 950 ja 1100 mm. Kahteen hiontayksikköön kattavat varustevaihtoehdot.

SD 60 Monipuolinen kone, jossa löytyy kolmella hiontayksiköllä ominaisuudet tehokkaaseen kalibrointiin tai välihiontaan.

SD 70 Monipuolinen kone, jossa löytyy kolmella hiontayksiköllä ominaisuudet tehokkaaseen kalibrointiin tai välihiontaan. Kiinteä työkorkeus linjakäyttöön.

SD 90 Suunniteltu keskikokoisille ja suurille teollisuusyrityksille, jotka vaativat monipuolista työstöä.

Lisätietoa

SD 90 täyttää kaikki kalibrointi- ja hiontavaatimukset, tarjoamalla laajan valikoiman teknisiä ratkaisuja, jotka mahdollistavat koneiden koostumusten mukauttamisen.

Tarjolla on monenlaisia käyttöyksiköitä, kuten höyläysyksiköitä, telayksiköitä (halkaisijaltaan 175, 220, 250 ja 320 mm), tallayksiköitä ja super-viimeistely -yksiköitä, jotka takaavat parhaat tulokset massiivipuu-, viilu-, lakkaus- ja maalaustöissä.

Edut

  • DMC - eye-S-ohjaus: ohjelmointityöstä tulee yksinkertaista ja tehokasta.
  • LCD-näytön ja kosketusnäyttötoiminnon ansiosta konetta voidaan hallita täydellisesti ja turvallisesti, helposti ja intuitiivisesti.
  • Mahdollisuus tallentaa jopa 120 työohjelmaa yleisimmin käytettyjen koneasetusten hakemiseksi tekee siitä täydellisen myös kokemattomille käyttäjille.

Lataa esitteet

Videot

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!

Pasi Vuohelainen

Pasi Vuohelainen

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Lähetä vapaamuotoinen tarjouspyyntö tai kysy Innomacin tuotteista ja palveluista.

Hidden
Ylläpidollinen kenttä, lomake käyttää tätä tietoa sähköpostin vastaanottajan määrittämiseen.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.