uutiskuva

Tech Tour -matkalla tutustuttiin kattavasti SCM:n ja Ceflan tuotantoon ja tehtaisiin


Innomac järjesti asiakkailleen perinteisen Tech Tour -matkan Italiaan. Neljä päivää kestävällä reissulla oli mukana runsas joukko iloisia asiakaita – tunnelma ja ohjelma oli kaikin puolin onnistunut. Matkan ensimmäisenä päivänä suunnattiin heti aamusta SCM:n Riminin tehtaalle Open House -näyttelyyn, jossa oli laajasti esillä SCM:n tuoreita koneuutuuksia sekä innovatiivisia työstöratkaisuja.

Kuva: Tech Tour -matka, koko porukka tutustumassa Ceflan tehtaaseen

 

Tapahtumassa julkistettiin mm. uusi Morbidelli Author M100 ja M200 CNC-työstökeskukset. Morbidellin uudet 5-akseliset mallit tarjoavat loistavia uusia ratkaisuja puun, muovin ja muiden erikoisempien materiaalien työstämiseen.

Open House -näyttelyn jälkeen siirryttiin Villa Tutustu uusiin Author M100 ja M200 CNC-työstökeskuksiinVeruccioon Komponenttitehtaalle, jossa tutustuttiin peruskoneisiin ja erikoiskoneisiin. Tämän jälkeen ensimmäinen päivä olikin jo pulkassa ja oli aika siirtyä nauttimaan Italialaista päivällistä.

Seuraavana päivänä vuorossa oli jälleen SCM:n Riminin tehdas. Kävimme tutustumassa ikkuna- ja ovivalmistukseen sekä CNC-työstökoneiden valmistukseen.

Iltapäivällä matka jatkui Imolaan, jossa sijaitsee maailman johtavan pintakäsittelylaitteiden valmistajan  Ceflan laboratorio ja tuotantotehdas. Paljon oli reissulla nähtävää ja oli ilo keskustella uusista innovaatioista ja ratkaisuista asiakkaiden kanssa.

 

Kuva: Innomac Tech Tour, SCM Open House -tapahtuma

 

Kiitämme kaikkia matkassa mukana olleita – ensi vuonna uudestaan!

 

Katso alta SCM Groupin kuvaama video Open House -tapahtumasta.