Tuotteet

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Puuntyöstökoneet

Cefla Puutuoteteollisuuden pintakäsittelykoneet ja –linjat

Ei

Cefla Falcioni Flow Coating -traverssilevitin

Kuva: Cefla Falcioni Flow Coating -travessilevitin
Traverssilevitin statiikalla ja sen ohjauksella. Pyörien avulla liikuteltava pystysuuntaisesti liikkuva yksiakselinen traverssi. Ruiskutusautomaatti on varustettu ruiskutustelakalla, johon asiakkaan ruiskut kiinnitetään. Telakassa on omat kappaleen lukutangot ja niiden ohjauksessa käytetään Ceflan pinnoitusaineiden levitysmäärää optimoivaa ohjainta. Laitteisto mahdollistaa kolmen (3) värin vaihtamisen ns ajon aikana. Laitteistossa on myös erillinen ruiskutuslinjan pesukierto.
Ei

Sorbini telakoneet

Mallisto kattaa telakoneet kaikkeen tasaisten levypintojen petsaukseen, kittaukseen, lakkaukseen, maalaukseen sekä printtaukseen. Sorbinilta löydät kaiken tarvittavan kappaleiden telalla pinnoitukseen.
 

Ei

Cefla DVC Talent Sigma Vakuumilevitin

Cefla DVC Sigma vakumilevitin
Cefla DVC Talent Sigma Vakuumilevitin ulkovuorilautojen ja paneelien pintakäsittely vesiohenteisella maalilla. Kaikki sivut yhdellä ajokerralla.  Nopea mallinelevynvaihto. Tarkka ja laadukas levitysprosessi, ei materiaalihukkaa. Etuja: - hyötysuhde 100% - tuotantonopeus: 300 m/min - tarkkuus: 1/10 mm - jopa 6-sivun pinnoitus yhdellä syötöllä - automaattinen puhdistus
Kyllä

Cefla Sorbini Smartcoater EVO -telalevityslaitteet

Kuva: Cefla Smartcoater EVO -telalevityslaite

Ceflan EVO-telalevitinsarjasta löytyy kaikenlaisten pintakäsittelyaineiden levitykseen soveltuva teknologia. Laitteistot soveltuvat liuotin- ja vesiohenteisten tasoite-, pohja- ja pinta-aineiden levitykseen.

Ceflan EVO sarja on suunniteltu erittäin käyttäjä ystävälliseksi. Tämän huomaa arjessa helppona pääsynä tärkeisiin huolto -ja ylläpito kohteisiin. Pinnoitusyksikkö on mm vedettävissä johteiden avulla kokonaan ulos maalauslinjasta. Kaikki kaavaimet ja telat on helposti ulottuvilla pesua tai vaihtoa varten.