Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Kierrätysteollisuus

Muovintyöstö

Lämmitysratkaisut

Ei

Stefani Sb One reunalistoituskone

Kuva: Stefani Sb One elektroninen reunalistoituskone
Yksipuolinen kanttaus-reunalistakone paneelien työstöön, joka erottaa paneelien koot, listanauhan ja työstötoiminnot pienissä erissä tai yhdessä. Koostuu yhdestä työstövarresta ja erityisestä syöttöjärjestelmästä, joka mahdollistaa äärimmäisen vaihtelun ja sekoitettujen paneeleiden syötön.
Ei

Stefani Ssb-Sb elektroninen mitallistava reunalistoituskone

Kuva: Stefani Ssb-Sb elektroninen kanttaus-reunalistakone
Stefani SSB ja Stefani SB tuotantovalikoimat sisältävät täydelliset monipuoliset ratkaisut paneelin kanttausus-reunalistoitukselle. Suunniteltu keskisuurille ja suurille huonkaluvalmistajille. Erinomainen tukevuus, muotoilun laadukkuus sekä jatkuva tekninen uudistaminen tekevät Evolutioneista luotettavia ja käytännössäkin hyvin tehokkaita jopa rankoillakin kuorimituksilla, useissa vuoroissa per päivä.
Ei

Stefani Evo C reunalistoituskone

Kuva: Stefani Evo C elektroninen pistoreunalistakone
Täydellinen valikoima teollisuuden kanttaus -reunalistakoneita pienille ja keskisuurille yrityksille. Kannattava ja tuottava valmistus on taattu koneen korkealla tuotantokyvyllä ja -asteella. Koneen muita etuja ovat monipuoliset työstömahdollisuudet ja pitkäkäyttöikä, ja nämä kaikki vain vähäisellä alkuinvestoinnilla.