Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Automaattiset paloittelusahat


Laaja tuoteohjelmamme kattaa myös kaikki tarvittavat ympäristölaitteet joustavaan tuotantoon.

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Jani Vähäsilta

Innomac Oy
Puhelin 044  7776519
jani.vahasilta@innomac.fi

 

Ei

SCM Gabbiani PT -palkkisaha

Kuva: gabbiani pt
Ihanteellinen yrityksille, jotka vaativat nopeaa ja vaivatonta työnkulkua. Yksiteräinen palkkisaha PC - PLC-ohjauksella, joka on suunniteltu paloittelemaan massiivipuupaneeleita, lastulevyjä, MDF-paneeleja, vaneria sekä kenno- ja kuitulevyjä.
Ei

SCM Gabbiani S -palkkisaha

Kuva: gabbiani s
Ihanteellinen yrityksille, jotka vaativat nopeaa ja vaivatonta työnkulkua. Yksiteräinen palkkisaha PC - PLC-ohjauksella, joka on suunniteltu paloittelemaan massiivipuupaneeleita, lastulevyjä, MDF-paneeleja, vaneria sekä kenno- ja kuitulevyjä.
Ei

Gabbiani A3 -kulmasaha

Kuva: Gabbiani A3
Paneelikulmasaha on suunniteltu suurille ja keskisuurille yrityksille. Sahaan voidaan asentaa automaattiset syöttö- ja purkujärjestelmät, jotka takaavat paremman tuotantokyvyn. 
Ei

SCM Gabbiani GT 3

Kuva: gabbiani gt 3

Modulaarinen muotoilu. Kone voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Mekaaninen rakenne, voimakas moottoriyksikkö ja elektroninen ohjaus ovat vain osa ominaisuuksista, jotka takaavat korkean tuotantomäärän, joustavuuden, tarkkuuden ja huippulaadukkaan viimeistelyn.

Ei

SCM Gabbiani G2

Kuva: gabbiani g 2

Tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen. Gabbiani G 2 on nopea, tarkka sekä joustava. Takaa korkean suorituskyvyn ja konetta voidaan käyttää erilaisten materiaalien työstöön.

Ei

Gabbiani A4 -kulmasaha

Kuva: Gabbiani A4
A4 on paneelin kulmapaloittelujärjestelmä niille, jotka etsivät korkeimpia tuotantostandardeja ja äärimmäistä luotettavuutta. Edistykselliset mekaaniset ratkaisut yhdessä elektronisen ohjausjärjestelmän kanssa mahdollistavat koneen itsenäisen toiminnan täysin automaattisessa tilassa.
Ei

Gabbiani Crossflex -katkaisusaha

Kuva: Gabbiani Crossflex
Suunniteltu laajamittaisille puunjalostusyrityksille, jotka tarvitsevat erityissuunnitellun paneelisahan jälkimuovatuille elementteille ykisttäin tai pakatuina. Laajalla valikoimalla lisävarusteita, kone pystyy vastaamaan kaikkii vaatimuksiin.


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje