Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Katkaisusahat


Katkaisusaha-valikoimamme sisältää normaaleja mekaanisilla vasteilla varustettavia sahoja, sekä automaattisella puutavaran optimoinnilla ja vianpoistolla varustettuja työntäviä ja läpisyöttöisiä katkaisusahoja.

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Jani Vähäsilta

Innomac Oy
Puhelin 044 - 7776519
jani.vahasilta@innomac.fi

 

Ei

Salvamac Classic 50 katkaisusaha

katkaisusaha salvamac classic 50
Salvamac Classic 50 katkaisusahan ulostulopuolella teräspöydät valittavissa metrin välein. Kahden käden turvaohjaus ergonomisesti koneen edessä. Katkaisunopeus pneumaattisesti säädettävissä
Ei

Numeerisesti ohjattavavaste Salvastop 100

salvastop 100 numeerisesti ohjattavavaste
Salvastop 100 työntimen voimansiirto on toteutettu terässäikein vahvistetun 32 mm hammashihnan avulla ja paikoittuu erittäin tarkasti. Tukeva ja kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän, luotettavuuden ja tarkkuuden. Jämäkkä työnnin varsi, jonka päässä on 100 x 200 mm työntövaste.
Ei

Salvador SuperCut 300 optimoiva katkaisusaha

Kuva: Salvador SuperCut 300 optimoiva katkaisusaha
SuperCut 300 on erittäin nopea sahausyksikkö, jolla pystyt mullistamaan yrityksesi tuotantojärjestelmän. Todella nopea: eksklusiivinen kahden työkappaleen syöttöjärjestelmä yhdistettynä erittäin nopeaan sahausliikeeseen tekee Supercut 300:sta ainutlaatuisen. Hyvin vahva ja luotettava: oima, lujuus sekä kuormitusta vähentävien materiaalien ja osien käyttö ja vaihto vähentävät jo ennestään vähentynyttä huoltotarvetta.
Ei

Salvador SuperCut 500 optimoiva katkaisusaha

Kuva: Salvador SuperCut 500 optimoiva katkaisusaha

SuperCut 500 on nopea optimoitu saha, joka pystyy vastaamaan korkeimpia tuotantokapasiteettiin äärimmäisellä luotettavuudella.

Super-nopea: Kaksiosainen eksklusiivinen syöttöjärjestelmä mahdollistaa nopean kiihdytyksen ja korkean nopeuden suurimmalla luotatettavuudella; Innovatiivinen sahausärjestelmä on niin nopea, että terä on melkein näkymätön ihmissilmälle. 

Hyvin vahva ja luotettava: voima, lujuus sekä kuormitusta vähentävien materiaalien ja osien käyttö ja vaihto vähentävät jo ennestään vähentynyttä huoltotarvetta


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje