Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Kappaleenkäsittely


 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Jani Vähäsilta

Innomac Oy
Puhelin 044 777 6519
jani.vahasilta@innomac.fi

 

Ei

Mahros Stacker lajittelija

Kuva: mahros lajittelija
Mahros syöttö- / purkulaitteisto voidaan liittää palkkisahaan, poraukseen, listoitukseen tai jyrsintään. Laitteisto voi hakea tai purkaa useammalta paikalta. Tarttujan lukee levyn koon ja automaattisesti muuttaa moottoroidun tarttujan paikoitusta levyn koon mukaan.
Ei

Mahros Speedy syöttölaite pinoaja-asemilla

Kuva: mahros speedy
Syöttölaite ja pinoaja kahdella tai yhdellä lastaus- tai purkuasemalla sekä nostotasolla yhdessä koneessa.  Speedy ja sen teknikset ratkaisut sekä korkea suorituskyky takaavat parhaan ratkaisun poraukseen, reunalistoitukseen ja nopeaan maalaukseen.
Ei

Mahros Brush syöttö- ja pinoajaportaali

Kuva: mahros brush
Syöttölaite ja pinoaja kahdella tai yhdellä lastaus- tai purkuasemalla. Mahros brush on nopea (20 kierrosta/min) ja soveltuu automaattilinjastoon poraukseen, reunalistoitukseen ja maalaukseen. Mahros brush on luotettava ja sillä on paras mahdollinen hinta-suorityskyky -suhde.
Ei

Mahros Runner syöttö- ja pinoajaportaali

Kuva: mahros runner
Mahros Runner syöttö- ja pinoajaportaali. Syöttölaite ja pinoaja kahdella tai yhdellä lastaus- tai purkuasemalla. Suunniteltu yhteensopivaksi linjastossa poraukseen, reunalistoitukseen, jyrsintään, hiontaan ja maalaukseen ilman operaattorin manuaalista ohjaamista.
Ei

Mahros Carrier syöttö- ja pinontalaite

Kuva: mahros carrier
Carrier syöttö- ja pinontalaite lataa ja purkaa raunalistoitus-CNC-koneita, jyrsimiä, kulmasahajärjestelemiä täysin turvallisesti. Imukuppi-pitovarsi takaa turvallisen paneelin poimimisen. Automaattiset imukupit sovitavat itsensä työkappaleen geometriaan, mikä takaa turvallisen kappaleiden siirron.
Ei

Mahros paneelinkääntölaite

Kuva: Mahros paneelinkääntölaite
Suuri automaattinen suippoautomaatti paneelin kääntämiseen tehokkailla linjastoilla. Komponentin putkimaisuus mahdollistaa paneelin pyörittämiseen, mikä sopii kaikille tuotantolinjoille säästäen tilaa.


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje