Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Ikkuna- ja ovituotantolinjat


 

Kyllä

Saomad Woodpecker 25 työstökeskus

cnc-työstökeskus - ikkuna- ja ovituotanto - saomad woodpecker 25

Robotisoitu Woodpecker 25 -yksikkö on esimerkillinen valinta yrityksille, jotka haluavat täysin automatisoitua työskentelyä. Kehitetty sarjakoko-1-valmistukseen.

 

Täysin automatisoitu tuotantosykli mahdollistaa kaikkien osien mittatarkan ohjaamisen ennen työstöä. Woodpecker 25 työstää neljä kappaletta samaan aikaan. Pidikkeiden suoralla vaihdolla vältytään mahdollisilta virheiltä kohdistuksessa ja tarkkuudessa. Ihanteellinen yksikkö maksimaaliseen tuotantokykyyn ja minimaaliseen tilaan.

 

Ei

Celaschi P30, P40, P60

Kuva: celaschi p60

Voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Mekaniikan, moottorin tehon ja hallintalaitteiden ansiosta kone mukautuu muuttuviin tarpeisiin ja vastaa koviinkin vaatimuksiin. Ominaisuuksiensa ansiosta kone on helppo integroida tuotantolinjaan.

Ei

SCM Dogma CNC-työstökeskus

Kuva: SCM Dogma

Ihanteellinen yrityksille, jotka valmistavat ovien ja ikkunoiden karmeja ja massiivipuuovia. Kaikki työstöt voidaan suorittaa koneessa: Leikkaus, tapitus, lisätyöstö (poraus-jyrsintä) ja kyntteenteko, joka on riippumaton rakenteesta, liitosmuodosta tai leikkauspinta-alasta.

Ei

SCM Domino CNC-työstökeskus

Kuva: SCM Domino CNC-työstökeskus

Domino on integroitu CNC-työstökeskus massiivipuisten ikkunoiden ja ovien työstöön. Soveltuu keskisuurille ja suurille yrityksille, mutta se pystyy työstämään myös erissä ja yksittäiserissä. Dominon kanssa on mahdollista suorittaa kaikki työstöt, kuten leikkaus, tapitus, lisätyöstöoperaatiot (poraus-jyrsintä), profilointi, joka ei riipu muotoilusta, liitomallista, leikkauspinta-alasta jne.

Ei

SCM Integra CNC-työstökeskus

Kuva: SCM Integra

Integroitu modulaarinen CNC-solu ovien ja ikkunoiden työstöön. Sopiva työskentelemään yli yhden vuoron työvuoroissa, voidaan ajaa myös erittäin ja yksikköittäin. On mahdollista tehdä tärkeimmät työstöt, kuten leikkaus, tapitus, profilointi ja poraus-jyrsintä, riippumatta kappaleen muodosta, rakenteesta, liitostyypistä, halkaisijasta jne.

Ei

Routech Feed CNC-työstökeskus

Kuva: Routech Feed

CNC-keskus ovien ja ikkunoiden kaikille työvaiheille. Feed yhdistää perinteisen vakauden ja tarkkuuden, mikä näkyy liikkuvan portaalin tyyppisessä työstökeskuksessa ja työstämistekniikassa. Tämä on ihanteellinen ratkaisu liitettäessä tehokkaaseen linjaan, jopa eräkoko 1:llä.


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje