Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Pintakäsittelyt levytuotteille


Kuva: Innomac - Pintakäsittely levytuotteille, ilmakuivuvat aineet


Toimitamme teille sopivat pintakäsittelyratkaisut levymäisten, mutta myös listamaisten tuotteiden maalaukseen, lakkaukseen, petsaukseen, kittaukseen, printtaukseen jne. Tuotteet näille laitteille voivat olla esim. keittiökalusteiden ovet ja etusarjat, sisä- ja väliovet, kalusteiden ja huonekalujen osat, pöydän kannet ja vastaavat tasot jne. Työleveydet laitteilla ovat vakiona 1300 mm leveitä, mutta kapeampia ja leveämpiäkin ratkaisuja on.
 

>> Lataa Ceflan Raised Panel -esite
 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Timo Rantanen
Innomac Oy
Puhelin 044  777 6522
timo.rantanen@innomac.fi

r

 

Ei

Ruisku- ja telalinjat

Toimitamme kokonaiset linjat yhtenä toimituksena. Toimituksen voimme sopia olevan avaimet käteen –toimitus tai osia kokonaisuudesta. Suomessa on lukuisa joukko Ceflan linjoja sekä laitteita eri linjastoissa.
Ei

Cefla Mito K -ruiskuautomaatti

Kuva: Cefla Mito K -ruiskuautomaa

Ruiskuautomaatti paperipäällysteisellä kuljettimella ja yhdellä traverssikelkalla ruiskupistooleille. Tämä automaatti on seuraava askel Prima mallista varustellunpaan mallistoon. Se on erinomainen vaihtoehto pienille / erikoissarjoille suuremmassa tuotannossa, jolloin päälinjalta saadaan tuotantovirtaa hidastavat tuotteet Mito K:lle.

Ei

Cefla Roctre -ruiskuautomaatti suurtuotantoon

Kuva: Cefla Roctre -ruiskuautomaatti suurtuotantoon

Ruiskutusautomaatti kahdella varrella suurtuotantoon, CFB-hiilikuitumatto ja kuivasuodattimet. ROCTRE ruiskutusjärjestelmää käytetään automaattilinjoissa, koska se takaa tehokkaan pinnoituksen sekä suuret tuotantomäärät sileille ja profiloiduille levyille.

 

Ei

Cefla iBotic -ruiskutusrobotti

Kuva: Cefla iBotic -ruiskutusrobotti

Ruiskutusrobotti CFB tai paperikuljettimella. 1 tai 2 vartta, kuiva- tai vesisuodatuksella. IBotic on paras ratkaisu ruiskutuksen huippulaatuun myös vaativille muodoille sekä reunoille.

Ei

Cefla iBotic K -ruiskutusrobotti

Kuva: Cefla iBotic K -ruiskutusrobotti

Ruiskutusrobotti paperikuljettimella ja kuivasuodattimella, yksivartinen. Robottisovellutus huippulaadukkaille tuotteille pienille ja keskisuurille tuotantomäärille. iBotic K on suunniteltu tarjoamaan paras hinta/laatusuhde.


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje