Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Ei

ZERMA ZRS putkimurskain

Kuva: ZERMA ZRS

Pystyy käsittelemään halkaisijaltaan 1 200 mm olevia putkia katkaisematta niitä. Säätimien, roottorin nopeuden ja tasaisen hydrauliikan yhdistelmä luo luotettavan ja helppokäyttöisen järjestelmän.

Ei

CMS BR5 lämpömuovaus

Kuva: SMC BR5
Integroidun ohjelmiston ansiosta koneen asetusten muuttaminen tapahtuu nopeasti. Kaksi servomoottoria takaavat nopean paikoituksen.
Ei

CMS CNC työstökone

Kuva: CMS CNC
CMS CNC työstökone muovin ja komposiittimateriaalien työstöön. Dynaaminen liike takaa korkean tuottavuuden.
Ei

CNC jyrsin - Morbidelli UX (100, 200)

Kuva: Morbidelli Uniflex S
CNC-porauskeskus Morbidelli UX on joustava työstökeskus, joka voidaan toimittaa joko läpisyöttävänä, syöttölaittein tai jopa käsisyöttöisenä. HOLD-DOWN GRIPPER: ​​​​​​​Työjaksojen aikojen optimointi ja lyhennnys Uudet paneelien kiinikkeet itsenäisellä liikkellä mahdollistavat porausoperaatiot myös kiinnikeiden sisältä, mikä parantaa työstön optimointia ja vähentää työjaksoon kuluvaa aikaa
Ei

Kadant Paal PAC manuaalinen paalain

Kuva: Kadant Paal PAC -paalain
Tämä PAAL paalain huolto-oven kanssa on suunniteltu erityisesti paalien manuaalisen sitomiseen rautalangalla vaakasuoraan. Puristusvoimat 350kN:sta jopa 650kN:iin suljetun puristuskammion kanssa erittäin mahdollistaa suuret paalien painoit ja vaikeat materiaaleit. Paalin koko on 75x110cm.
Ei

Zerma GSH Granulaattori

Kuva: GSH

Laaja valikoima erilaisia roottoreita tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä kone erilaisiin käyttötarpeisiin. Voidaan varustaa useilla erilaisilla lisävarusteilla. Teräsrakenne on suunniteltu kestämään myös kovaa rasitusta. 


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje