Tuotteet

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Puuntyöstökoneet

Ei

CNC jyrsin - Morbidelli UX (100, 200)

Kuva: Morbidelli Uniflex S
CNC-porauskeskus Morbidelli UX on joustava työstökeskus, joka voidaan toimittaa joko läpisyöttävänä, syöttölaittein tai jopa käsisyöttöisenä. HOLD-DOWN GRIPPER: ​​​​​​​Työjaksojen aikojen optimointi ja lyhennnys Uudet paneelien kiinikkeet itsenäisellä liikkellä mahdollistavat porausoperaatiot myös kiinnikeiden sisältä, mikä parantaa työstön optimointia ja vähentää työjaksoon kuluvaa aikaa
Kyllä

CNC-työstökeskus CMS Evotech 250-, 400- ja 500-mallit

CNC-työstökeskus CMS Evotech 250-, 400- ja 500-mallit

CNC-työstökeskus varustettuna alumiinisella SCM monitoimipöydällä, joka takaa suuren kapasiteetin sekä joustavuuden korkean luokan tarkkuusvaatimuksille. Ratkaisu niille, jotka vaativat suuremman työstöavaruuden tarkkuuden siitä kärsimättä. Työstökone on suunniteltu suurille materiaalipoistoille sekä suurille työstönopeuksille.

Ihanteellinen ratkaisu levymateriaalien työstöön nestaustekniikalla. Mahdollisuus työstää muoveja, komposiitteja ja kevytmetalleja. Saatavana 3-, 4- ja 5-akselisena.

Edut

Kyllä

Nestaavat CNC-työstökeskukset CMS Tracer 200X ja 300X

Nestaavat CNC-työstökeskukset CMS Tracer 200X ja 300X

Uuden sukupolven nestaava CNC-työstökeskus, jolla markkinoilla tähdätään erityisesti sarjakoko-1 tuotantoon. Koneessa yhdistyy mallisarjojen paras joustavuus, suorituskyky sekä varusteiden monipuolisuus. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu vailla kompromisseja. Tämä mallisarja on ratkaisu, kun koneelta vaaditaan kaikkea. 200X on varustettu 3- tai 4-akselisella jyrsinyksiköllä ja 300 on taasen 5-akselinen.