Kuva Kestävää puurakentamista - Turun taidemuseon portaikko

 

Tavataan Vierumäellä Puusepänteollisuuspäivänä helmikuussa '20!

Puusepänteollisuuspäivä pidetään 4.2.2020 Vierumäellä, jossa teemana on Kilpailukyky ja tuottavuus Suomen puusepänteollisuudessa. Ohjelmassa työpajoja ja ständejä, paikalla johtavia kone-, materiaali- ja ohjelmistotoimittajia. Tilaisuus on tarkoitettu yritysten johdolle ja teknologia-asiantuntijoille.

Innomac Oy esittelee työpajassaan 10 asiakastarinaa tuottavuudesta. Esityksissä käydään läpi erilaisia asiakastapauksia. Nyt jos koska kannattaa olla kuulolla miten kehitystä saadaan aikaan! 

Tervetuloa mukaan! Lisätiedot ja ilmoittautumiset päivä- ja iltatapahtumaan Puumiehet ry:lle  4.1.2020 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti. Tapahtuman järjestäjänä toimii Puumiehet ry ja Lahden Seudun puumiehet ry.

Kerromme kiinnostavia asiakastarinoita investointitarpeista, ratkaisuista ja valintojen vahvuuksista. Ilmoittaudu ja tule kuulemaan ratkaisuistamme Innomacin työpajaan!

Paikalla tuotepäällikkömme 


Jani Vähäsilta  -  Levyntyöstö ja massiivipuun työstö
Timo Rantanen - Pintakäsittely ja hionta
Kai Nurminen  -  CNC-työstökeskukset

 

Konetoimittajamme edustavat maailman huippua. Innomac toimii huolellisesti valitulla tuoteohjelmalla, joka antaa luotettavuutta ja kilpailukykyä myös pitkällä aikavälillä.