Työpaikka avoinna - Innomac Oy, Etsimme tuotepäällikköä

Etsimme myyntiorganisaatioomme tuotepäällikköä vastaamaan bioenergia-puolen tuotteista


Innomac Oy tuo maahan, myy ja huoltaa puuntyöstökoneita, pintakäsittelylaitteita, alumiinintyöstökoneita sekä bioenergian käsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Olemme alalla yksi Suomen suurimmista toimijoista ja päämiehemme edustavat alojensa huippua maailmassa. Liikevaihtomme on kasvanut vuosittain ja etsimme nyt myyntiorganisaatioomme

Tuotepäällikköä


Tuotepäällikkönä työskentelet tiiviisti bioenergia-alan eri asiakasryhmien kanssa. Keskeisimmät tuotteet ovat Vecoplan-murskaimet ja Paal-paalaimet. Koet teknisen myynnin omaksesi ja tunnet, että tuotteemme, niiden erilaiset käyttömahdollisuudet ja -kohteet sekä tekniset ratkaisut kiinnostavat sinua. Odotamme, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta. Osaat sen, miten onnistuminen myyntityössä saadaan aikaan. Uskomme, että tehtävässä onnistuu myynnin ammattilainen, joka on valmis paneutumaan bioenergian käsittelylaitteiden tekniikkaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, matkustusvalmiutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa. Tuotepäälliköllä on selkeä vastuualue ja itsenäinen työ, mutta tarkempi tehtäväkuvaus määritellään osaamisalueesi ja sijaintipaikkakuntasi mukaisesti.Tuotepäälliköllä on selkeä vastuualue ja itsenäinen työ, mutta tarkempi tehtäväkuvaus määritellään osaamisalueesi mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Kari Kohtamäki

Kari Kohtamäki - Innomac Oy

 

 Tuotepäällikkö

 puh. +358 44 777 6526

 kari.kohtamaki@innomac.fi

 


Pasi Vuohelainen

Pasi Vuohelainen - Innomac Oy

 

 Toimitusjohtaja

 puh. +358 44 777 6520

 pasi.vuohelainen@innomac.fi

 

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 3.5.2017 sähköpostilla osoitteeseen pasi.vuohelainen@innomac.fi.


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje