Nestaavat CNC-työstökeskukset CMS Tracer 200X ja 300X

Nestaavat CNC-työstökeskukset CMS Tracer 200X ja 300X

Uuden sukupolven nestaava CNC-työstökeskus, jolla markkinoilla tähdätään erityisesti sarjakoko-1 tuotantoon. Koneessa yhdistyy mallisarjojen paras joustavuus, suorituskyky sekä varusteiden monipuolisuus. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu vailla kompromisseja. Tämä mallisarja on ratkaisu, kun koneelta vaaditaan kaikkea. 200X on varustettu 3- tai 4-akselisella jyrsinyksiköllä ja 300 on taasen 5-akselinen.

EI VAIN NESTAUSTA: Kaikki työstöt voidaan suorittaa uhrilevyä poistamatta X-POD imutiilien ja 5-akselisen JQX (Just Quality eXtreme) jyrsinkaran avulla. 

NOPEAMPI KUIN MUUT: Nestausjyrsinnät jopa 50 m/min syöttönopeudella (riippuen työkalusta ja työstettävästä materiaalista). Työkaluvaihto voidaan suorittaa alle 15:sta sekunnissa FAST-työkaluvaihtajalla.

ERITYINEN KIINNIPITOKYKY: Uusi X-Vacuum System on alipainejärjestelmien viimeisin evoluutio. Alipaine seuraa työstöohjelman mukaisesti automaattisesti jyrsinyksikköä ja kohdentaa imun juuri siihen kohtaan missä työstävä yksikkö milloinkin liikkuu.  Merkittävä parannus kiinnipitokykyyn, kun työstetään pieniä kappaleita.

HYVIN MODULAARINEN Kone voidaan tehdä myös läpisyöttöiseksi tai valita joko pelkkä syöttöpöytä tai purkupöytä.

Kai Nurminen
Profile picture for user Kai Nurminen
Puhelin
+358 44 777 6525
Sähköposti
kai.nurminen@innomac.fi

Kysy lisätietoja