SCM Class TI 145ep -alajyrsin kiinteällä karalla

Kuva: SCM TI 145 Class

Paras ratkaisu kaikkeen jyrsintään. Tarkkuutta ja luotettavuutta teknisillä laitteilla, jotka takaavat pienemmät asetusajat, parannetun turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden.

Edut


  • FAST pöydän kitapalan asemointi on paras tuki työkappaleelle. Tarjoaa työstettävälle kappaleelle tukea, myös työkalun lähellä, mikä mahdollistaa asennettujen työkalujen hienosäätämisen .
  • FLEX vaste: Helppo asennus. Yksi yksinkertainen liike sisään ja uudelleen asemointi tapahtuu tarkasti työpöydän vasteen avulla. Ei enää testiajoja, kiitos automaattisen vasteen kohdistuksen digitaalisella työskentelysyvyyden ilmaisimella.
  • Nopea T-SET-lukitusjärjestelmä: Paras mahdollinen turvallisuus ilman ponnisteluja. Kiitos uuden laitteen, joka takaa nopean työkalujen lukituksen ja avauksen yksinkertaisella paineilmasuutimella, et tarvitse työkalujen asennukseen mitään avainta.
  • Työn ohjelmointi on yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa uuden sukupolven elektronisella Ready-hallintajärjestelmällä, joka ohjaa karojen nostoa ja kallistusta, jyrsinkaran vasteen asemointia, karan kierrosluvun näyttöä sekä kappalelaskuria ja laskentaa.
Tekniset tiedot
Class TI 145

Ohjaus: elektroninen
     
Työpöydänkoko:
1200 x 780 mm

Karan kallistuskulma: +/-45,50° mm

Karan korkeus Ø 30-35 (Ø 40 -50): 140 (180)mm

Kararungon nostokorkeus (0-pinnasta): 50 mm

Maksimi työkalun koko pöydän alla: 300 x 80  mm

Jani Vähäsilta
Profile picture for user Jani Vähäsilta
Puhelin
+358 44 7776 519
Sähköposti
jani.vahasilta@innomac.fi

Kysy lisätietoja


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje