Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Purunpoisto


Valikoimistamme löytyy erikokoisia ja tyyppisiä purunpoistolaitteistoja aina pussi-imureista teollisuuden tarpeisiin. Coralin siirrettävät ja kiinteästi asennettavat purunpoistolaitteet on saatavilla myös ATEX-varustuksella.

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Timo Rantanen

Innomac Oy

 puh. +358 44 777 6522

timo.rantanen@innomac.fi

 

Ei

Coral Spa Trendy PLUS pussi-imurilaitteisto

Kuva: Coral Spa Trendy PLUS pussi-imurilaitteisto
Erillinen pussi-imurilaitteisto, jossa on voimavirtakäyttöinen moottori ja CE- määräystenmukainen lämpörele. Suodatin on varustettu vakiona polyesteri suodattimilla, sekä alapuolisilla muovisäkeillä. Suodatin voidaan varustaa myös patruunasuodattimilla.
Ei

Coral Spa Eurofilter -purunpoistolaitteisto

Coral Spa Eurofilter -purunpoistolaitteisto
Eurofilter on valmistettu maalatusta teräksestä ja se on varustettu laitteen liikuttelua helpottavilla pyörillä. Malli on tarkoitettu puusepänverstaan purunpoistolaitteistoksi tai yksittäisten koneiden purunpoistoksi. Laitteisto on varustettu polyesterisuodattimilla ja paineilma (P) tai mekaanisella (M) puhdistuksella.
Ei

Coral SPA MEC -purunpoistolaitteisto

Kuva: Coral SPA MEC -purunpoistolaitteisto
Kompakti suodatin, joka on varustettu sulkusyöttimellä ja tehokkaalla vastapainepuhdistuksella. Laitteet on valmistettu muotoon taivutetuista galvanoidusta teräslevyistä. Laitteisto on mahdollista asentaa jalustalle, jolloin suodatettu puru voidaan purkaa suoraan konttiin.


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje