Tuotteet

Puuntyöstökoneet, vakio

Puuntyöstökoneet teollisuus

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Robotiikka

Höyläys


Innomacin höyläkoneet ovat omiaan vaativan tuotannon tarpeisiin sekä pieneen että suureen tuotantoon. Höyläkoneissamme on taattu toimintavarmuus ja kustannustehokkuus. Tutustu vaihtoehtoihin ja tuo höyläys tuotantosi keskiöön. 

 

 

Ei

SCM Profiset (40, 60) läpisyöttävät höyläkoneet

Kuva: profiset 60
Profiset 60. Automaattinen höylä- ja läpisyöttävä hiomakone, jopa 6 karalla, on saatavissa neljässä eri kokoonpanossa. Profiset 40. 4-karainen automaattinen höylä ja läpisyöttävä hiomakone pystykarojen 10 mm profilointikapasiteetilla.
Ei

SCM Topset XL läpisyöttävä höyläkone

Kuva: SCM Topset XL läpisyöttävä höyläkone
Topset XL on automaattinen läpisyöttävä hiomakone, joka soveltuu myös useassa vuorossa toimimiseen päivittäin. Sillä voi työstää raameja, profiileja ja lineaarisia osia ikkunoihin, oviin, kalusteisiin jne. Tehokas myös pienissä erissä.  Saatavissa räätälöidyllä koostumuksella ja kokoonpanolla, riipuen työstettävien kappaleiden mitoista ja profiileista.
Ei

SCM Topset Master läpisyöttävä höyläkone

Kuva: SCM Topset Master läpisyöttävä höyläkone
Topset Master on ihanteellinen automaattinen läpisyöttöinen höyläkone isoille kappaleille, kuten raameille, rakennusteollisuuden puolivalmisteille, puunteollisuuden palkeille ja profiileille sekä paneeleille. Suunniteltu toimimaan useassa vuorossa, se käsittelee helposti niin pienemmät kuin suuremmatkin erät.


Tilaa uutiskirje

* vaadittu kenttä
Innomacin uutiskirje