Teollisuuden työstökoneratkaisut Innomacilta

 

Innomac Oy tarjoaa puun-, alumiinin- ja muovintyöstön sekä kierrätysteollisuuden tuotantoratkaisuja ja palveluita. Innomacilla saat myös kiinteistöjen lämmitykseen bionenergian lämmitysratkaisuja.

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan kaikissa tuotantosi tehostamista koskevissa asioissa aina investointien suunnittelusta huoltopalveluihin.

Tehtävämme on auttaa suomalaisia asiakkaitamme menestymään. Lue lisää yrityksestämme ...

Tuotevalikoimamme on laaja ja toimittajamme edustavat maailman huippua. Innomacin huolellisesti valittu tuoteohjelma antaa kilpailukykyä myös pitkällä aikavälillä.

Tutustu tuoteohjelmaamme


Innomac Oy

Päivystys klo 
8-20 työpäivinä

Tuotantoratkaisut

044  777 6517

Huolto

044 777 6516

Huolto 16-20

044 777 6506

Kysy lisätietoja

Hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2024!
Innomac toivottaa kaikille asiakkailleen Hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2024!
Hyvää joulua!
Haemme innostunutta ja osaavaa sähköautomaatioteknikkoa- tai insinööriä vakituiseen työsuhteeseen.
Oletko sinä uusi Innomaclainen? Haemme innostunutta ja osaavaa sähköautomaatioteknikkoa- tai insinööriä vakituiseen työsuhteeseen.
Oletko sinä uusi Innomaclainen?
Tilaa Innomac kalenteri vuodelle 2024
Uusi Innomac kalenteri vuodelle 2024 on julkaistu! Tilaa omasi!
Puumessut 6.-8.9.2023 Jyväskylässä
Puumessut 6.-8.9.2023 Jyväskylässä Innomac esittelee messuilla SCM:n CNC-työstöä ja Vecoplanin murskausta. Lisäksi esittelemme Ligna-messujen muita uutuuksia. Asiantuntijamme ovat messuilla palvelemassa sinua kaikissa tuotantosi tehostamista koskevissa asioissa: alkaen investoinneista jatkuen kaikkiin muihin koneiden ja laitteiden elinkaaripalveluihin.
Puumessut 6.-8.9.2023 Jyväskylässä
Innomac Lignassa
Puualan kiinnostavin tapahtuma Ligna 15.-19.5.2023. SCM esittelee Hallissa 16 ”Smart and Human Factory”- soluja joustavaan tuotantoon. Laajaan puurakentamisen tuoteohjelmaan esillä uutuusmalli Oikos XS palkin- ja hirren työstöön sekä DMC leveänauhahiomakone CLT-levyille. Ikkuna- ja ovityöstön esillä on uusi Windorflex-työstösolu. Luonnollisesti esillä on myös paljon uutuuksia CNC-työstöön, sahaukseen ja reunalistoitukseen. Muita päämiehiämme messuilla ovat mm. Vecoplan murskaimet ja hakkurit, Leadermac höyläkoneet kaikkiin kokoluokkiin, Fröling hakekattilat, Gannomat tapinlyöntikoneet, Stenner halkaisuvannesahat, Salvador katkaisusahat ja uutuutena Randek taloteollisuuden koneet.