Fröling T4e

Säästä lämmityskuluissa - hyödynnä hukkapuuta!

Komiat Konepäivät 2020 Seinäjoki

Pe-la  13.-14.3. klo 9-16
Paikka: E-P:n Kone ja Tarvike
Reilutie 4, Seinäjoki

Hyödynnä hukkapuu


Kotimaisen biomassan hyödyntäminen lämmityksessä alentaa lämmityskustannuksia ja on lisäksi ympäristöystävällistä. Frölingin biomassalämmityskattilat hyödyntävät tehokkaasti hukkapuuta tai muuta biopolttoainetta kuten haketta, pelettejä tai puuklapeja.

Helppoa ja edullista

Nykyaikaisten Fröling lämmityskattiloiden käyttö on helppoa, siistiä ja turvallista. Varmista polttoaineen saanti ja kaikki muu hoituu automaattisesti. Fröling lämmityskattiloiden energitehokkuus on huippuluokkaa. Kattilat polttavat biomassan puhtaasi ja palamisen päästöt ovat minimaaliset.

Katso miten helppoa käyttö on


  • Agronomi Erkki Haavisto Raisiosta käyttää hakelämmitystä tehostamaan viljankuivausprosessia.
  • Puusepänliike M.Ruhberg Lahdesta käyttää pellettilämmitystä yrityksen kiinteistön lämmitykseen. 
  • Yrittäjä Tony Pelander Salosta käyttää klapilämmitystä kiinteistön lämmitykseen. 
  • Tuotantotilat, maatilat, kanalat
  • Teollisuushallit
  • Lämmityskeskus erilliseen konttiin

 

Froling kattiloita

Edistyksellinen tekniikka

Pitkäikäinen piikarbidipolttokammio takaa tehokkaan polton, jossa on korkea hyötysuhde ja pienet päästöt. Tuhka poistetaan automaattisesti palotilasta kahdella erillisellä tuhkaruuvilla lämmönvaihtimesta ja palokammiosta suurikokoisiin ja helposti siirrettäviin tuhkasäiliöihin. 

Kolmivetolämmönvahdin ja hyötysuhteen optimointijärjestelmän WOS -pyörteittäjät huolehtivat lämmönvaihtajan automaattisesta puhdistuksesta. Toinen lämmönvaihtimen veto puhdistuu käytännössä itsestään ja kaipaa huoltoa vain 1-2 kertaa vuodessa. Järjestelmä ilmoittaa vaihtotarpeesta automaattisesti. Pyörteittäjien säännöllinen vaihtaminen ei ole tarpeen, koska alueella ei ole mekaniikkaa. 

Kattilan patentoitu 2-kammioinen sulkusyöttin parantaa käyttöturvallisuutta ja suojaa tehokkaasti polttoainesyöttöjärjestelmän takapalolta vesisprinkerijärjestelmän lisäksi. 

Lämmityksen tilan tarkistus ja valvonta on mahdollista myös Fröling connect -etäyhteyksien kautta. Etäohjaus mahdollistaa Fröling-lämmityskattilan ohjaamisen muualta saman kiinteistön alueella tai vaikkapa kauempaakin, toiselta paikkakunnalta.  

 


Lämmityskeskus konttiin

Lämmityskattilan voi sijoittaa erilliseen rakennukseen tai tilata valmiin lämmityskonttiratkaisun. Oma erillinen lämmityskeskus säästää tilaa ja erillinen sijoituspaikka mahdollistaa biomassalämmityksen käyttöönoton esimerkiksi saneerauskohteissa. 


Katso lisätietoja tuotteista

Ota yhteyttä

Tuomas Astikainen

Tuotepäällikkö

Kierrätysteollisuus ja lämmitysratkaisut

+358 44 777 6523

tuomas.astikainen@innomac.fi