Tuotteet

Pintakäsittely

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Puuntyöstökoneet

Erottimet


Kuva: Vecoplan erottimet

Vecoplanin erottelijat ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja suurimmaksi osaksi huoltovapaita, kiitos lyömättömän laadun ja innovatiivisen muotoilun. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, joista voit valita - pelkistettyjen kierrätysjätteiden, kuten puun, muovin, paperin, raudan että muiden metallien erotteluun. Innovatiivisella tekniikalla saadaan erotettua samanlaisia materiaaleja, joilla on eri tiheyksiä. Esimerkkinä tästä on pyörrevirtaerotin, joka käyttää ilma- ja magneettitekniikkaa.

 

Sesotec erottelun edelläkävijä. Sesotec on yksi johtavista epäpuhtaushavaitsemisen ja materiaalilajittelun asiantuntijoista. Yritys tarjoaa erilaisia erottelu- ja lajittelujärjestelmiä kierrätysyrityksille, myös räätälöityjä ratkaisuja. Ratkaisut käsittävät laitteita epäpuhtauksien poistoon ja materiaalivirtojen lajitteluun. Kierrätyksessä puhtaudella on merkitystä

 

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Teemu Laaksonen

Innomac Oy
Puhelin 044 777 6518
teemu.laaksonen@innomac.fi

 

Ei

Hihnamagneettierotin

Kuva: Magneettierotin

Käytetään raudan ja teräksen pudistamiseen ja erottamiseen muusta materiaalista. Voidaan asettaa sekä pitkittäin että poikittain linjaan nähden. Saatavilla sähkö- ja hydraulisella käyttölaitteella. Mahdollista räätälöidä suuria kuljetinhihnoja varten.